DE CE SA FOLOSIM DISPOZITIVUL WIWE?

In decursul vietii, suntem cu toții ingrijorati de posibila aparitie a unui accident vascular cerebral sau a unui stop cardiac instalat subit!

Dispozitivul WIWE genereaza evaluarea independenta a riscului de accident vascular cerebral cauzat de fibrilatia atriala, precum si cea de stop cardiac.

WIWE utilizeaza un algoritm inteligent unic la nivel mondial, care evaluează proprietațile undei EKG pentru a calcula daca exista riscul de accident vascular cerebral asociat afecțiunilor cardiace si / sau riscul de stop cardiac. Daca stim despre asta, putem face schimbari la timp!

INREGISTRAREA EKG

INREGISTRAREA EKG

Inregistrarea EKG
Una dintre principalele caracteristici ale WIWE este înregistrarea EKG. Inregistrarea efectuata corect, contribuie la obținerea celor mai bune rezultate posibile. Evaluarea astfel generata va atrage atentia asupra eventualelor anomalii detectate în inregistrarea dvs. EKG.

PULSOXIMETRU (SPO2)

PULSOXIMETRU (SPO2)

Sanatos sau bolnav? Nivelul de oxigen din sange este un indicator foarte important, valoarea acestuia provocand o oboseala moderata, existand insa si multe boli severe cauzate de insuficienta de oxigen

INDICA DRUMUL SPRE O VIATA MAI SANATOASA

INDICA DRUMUL SPRE O VIATA MAI SANATOASA

Utilizarea functiei pedometru ajuta la reducerea riscurilor legate de afecțiunile cardiace.
WIWE are pregatite in viitor caracteristici in acest sens, cum ar fi un planificator de calorii pentru masa și un contor de calorii.

  • Accidentul vascular cerebral este a doua cauza de deces la nivel mondial! Oricine poate fi afectat, deoarece pe măsură ce inaintam in varsta, apare si riscul de accident vascular cerebral. În plus, există si alti factori de risc: tensiune arterială crescuta, colesterol ridicat, obezitate, diabet, boli cardiovasculare, fumat, stres.
  • Stopul cardiac se poate intampla oricand, fara un semn prealabil.

DE CE SA CUMPARAM UN DISPOZITIV WIWE?

Din grija pentru noi insine si pentru cei dragi noua!

Dacă stim despre asta,
Putem schimba!

Dacă nu stim despre asta,
Nu avem nici o șansa sa prevenim un accident vascular cerebral sau un stop cardiac!

TIMP SI BANI

TIMP SI BANI

Inregistrare rapida – EKG gata intr-un minut! Rezultatele pot fi vazute instantaneu pe ecranul smartphone-ului dvs. Nu trebuie să mergeti neaparat la cabinetul medicului, cheltuind timp și bani doar pentru a sti că sunteți sanatosi!
Inregistrările obtinute le puteti stoca, le puteti avea acasa sau le puteti lua cu dvs oriunde, iar ele pot fi prezentate medicului dvs. prin intermediul ecranului telefonului dvs. smartphone sau prin intermediul unui e-mail.

DACA EXISTA PROBLEME

DACA EXISTA PROBLEME

„Am simtit că inima mea bate mai repede decat ar trebui. Apoi, în următorul minut, a dispărut. Asta s-a întâmplat de mai multe ori, așa că m-am hotărat sa mă prezint la doctor. Mi-a facut o înregistrare EKG, aceasta neindicand nimic neobisbuit. Doctorul  m-a sfatuit să-mi pun un monitor (Holter) pe care trebuia să-l port minimum 24 de ore!… In aceste conditii, a fost mult mai ușor să am un dispozitiv, pe care să-l folosesc doar cand m-am simțit rau … „

AVETI GRIJA DE INTREAGA FAMILIE

AVETI GRIJA DE INTREAGA FAMILIE

Aplicația wiwe este capabila să gestioneze mai multe profiluri de utilizator, astfel încat să puteți urmări separat inregistrarile.
Nu trebuie să fii expert in smartphone-uri! Puteti lasa WIWE in mâinile parintilor dvs, de exemplu – si puteti verifica mai târziu rezultatele, cu ajutorul telefonului dumneavoastra!

PENTRU MEDICI

Utilizati dipozitivul WIWE la pacienți – ii poate ajuta atat pe acestia, cat și pe dvs.!

Înregistrare EKG fiabilă, de incredere

Înregistrare EKG fiabilă, de incredere

Dispozitivul WIWE ofera o inregistrare EKG precisa, semnalul inregistrat fiind similar cu cel obtinut de prima derivatie al unui aparat EKG cu 12 canale.
Puteti folosi rezultatele dispozitivului WIWE, de acolo de unde se afla pacientii! Nu trebuie să chemati toti pacientii la dumneavoastra, inregistrarile se pot face de departe si pot fi transmise prin e-mail. E-mailul pe care îl primiți va conține rezultatele, traseul EKG și alte date pe care le puteti imprima imediat.

Ajută la evaluare

Ajută la evaluare

WIWE nu numai că înregistrează EKG, dar, în plus față de anomaliile parametrilor obișnuiți ai EKG, va atrage atenția și asupra fibrilației atriale și – cu o metodă unică la nivel mondial – si asupra starii miocardului.
Algoritmul folosit este precis, avand o acuratete de peste 98% .

Face viața mai ușoară pentru toată lumea

Face viața mai ușoară pentru toată lumea

Nu trebuie să faceți o monitorizare de 24 de ore, nu este nevoie sa utilizati un dispozitiv Holter pe pacienți.
Se vor simți mai confortabil prin utilizarea WIWE, iar dvs., ca doctor, veți obține rezultate rapide și date generate de înregistrări despre pacient (nivel de oxigen din sânge, puls, alte boli).

Download WIWE APP