S.C. SELTRONIC S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

 

S.C. SELTRONIC S.R.L. a adoptat masurile tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal si drepturile persoanelor ale caror date personale sunt prelucrate.

 

Orice promotie la care se ofera oferta prom se limiteaza la 1 PRODUS  oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare.

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, site-ul wiwe.ro  isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

De asemenea, daca o comanda la care s-a oferit cod promo este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze produsul in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.